De rigtige til hver deres opgaver

Computere er indviklede maskiner. Man kan godt blive helt skræmt nogle gange – med mindre man er fagmand, forstår man ikke en pind af hvad der foregår inde i dem. Men vi skal bruge dem hver dag, og vi er afhængige af dem. På vores skriveborde, i vores lommer, i virksomhedens serverrum.

Hvis man af og til har lyst til at spørge “hvorfor skal det være så kompliceret!?”, imens man river sig i håret, så er vores svar: Det skal det heller ikke. I hvert fald ikke for dig.

Du skal kunne bruge værktøjet, men det er ikke dit problem, hvor indviklet det måtte være. Du kan sagtens bruge en hammer, selvom du ikke kan støbe et hammerhoved eller dreje et håndtag på en drejebænk. Hvis du skulle tage stilling til metalarbejde og tyngdepunkter, hver gang du skulle bruge sådan én, så fik du aldrig hængt et billede op. Men det skal du heller ikke, så det er ikke skræmmende, at de finere detaljer ved dens måde at virke på ligger uden for din viden. Dine opgaver handler jo om din forretning.

 

Styr på værktøjskassen

At konstruere værktøjet og sikre at det virker, det er en opgave for fagfolk. Lad os håndtere din IT-værktøjskasse.

Hvis der ikke står IT på dit visitkort, så er det ikke meningen, at det skal optage din hverdag. Du har noget helt andet arbejde, du skal fokusere på. Dine IT-værktøjer skal gøre dig bedre til det, ikke trække din opmærksomhed væk fra det. Det er noget andet med os.

Vi elsker teknologien, og de fleste af os har arbejdet med den hele vores professionelle liv. Vi kunne ikke drømme om at sige dig imod, når du siger at computere er indviklede og komplicerede – men vi holder af at kigge ind i deres indre. Vi har gjort en karriere ud af at løse den slags udfordringer, der gemmer sig inde i den digitale verdens værktøjskasser.

 

Det skal bare virke

Så lad os om at få det hele til at virke, for det meste uden du overhovedet behøver at lægge mærke til det. Lyder det ikke som en fornuftig arbejdsfordeling?

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at der er økonomi i denne problemstilling. Vi har allerede været inde på det – den tid, du bliver tvunget til at bruge på IT, der ikke gør som du vil have, er tid du ikke kan bruge på dit primære arbejde.

IT er højteknologi, men for dig skal den bare virke og være ukompliceret. Det er dét vores løsninger er skabt til.