IT specialister og support

Erfaring gør en forskel. Infolink har siden slutningen af 1980’erne drevet IT installationer og ydet brugersupport. Vi har altid sat en ære i at være på forkant med udviklingen og det gør vi stadig. Det kan godt være, at vi nogle gange er lidt nørdede, men det er vi stolte af, og når dit IT skal spille, som du vil have det i din virksomhed, så har du brug for en serviceminded nørd. Og det er vi.

Derfor er vi ret sikre på, at vi kan hjælpe dig til en effektiv hverdag med IT.

Specialist

Infolink råder over IT-specialister, som du har til din rådighed. Det inkluderer rådgivere, projekt- og serviceledere samt certificerede teknikkere. Du kan trække på vores specialister til service, problemløsning, rådgivning og IT-opgaver, der kræver specialistviden.

Hvis du har valgt en supporteret IT Services løsning, behøver du blot at meddele os, hvad du skal have løst. Herefter sørger vi for, at opgaven gives til den relevante specialist.

Pris ekskl. moms jf. abonnement fra
1.300 kr. / time

Support

Vi skelner mellem brugersupport og computersupport. Computersupporten er i et vist omfang automatiseret, da det giver en langt sikrere og mere præcis løsning. Visse opgaver kræver dog, at vi griber tasterne eller stiller op hos dig.

Den løbende support af brugerne varetages typisk online eller via telefonen. Her trækker du på vores IT-team, der kender din løsning og er klar til at hjælpe dig og dine kollegaer. Som bruger af vores IT Services har du naturligvis adgang til vores hotline.

Pris ekskl. moms jf. abonnement fra
680 kr. / time

Vil du høre mere om IT Team?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en speciel IT-udfordring eller ønsker
rådgivning om muligheder, løsninger og priser.

KONTAKT OS

IT Services

Når du skal have en supporteret løsning og drift af
dit IT-setup og til en fast månedspris, så er IT Services det rigtige valg.

Læs mere

IT Solutions

Hvis du har brug for at få sammensat og drevet
en specialiseret IT-løsning, så skal du se på vores IT Solutions.

Læs mere