Vi er et specialiseret og serviceminded IT-team. Kunderne kommer fra forskellige brancher, men fælles for dem er, at driftssikker IT er vigtig for deres virksomhed. De benytter vores standardiserede IT-pakker til en fast månedspris eller i visse tilfælde specialudviklede løsninger tilpasset særlige krav.

Infolink har stort kendskab til tilgængelige produkter på markedet, og vi er altid med på de seneste tendenser. Vi anvender de nyeste teknologier fra førende producenter af både hardware og software, hvilket sikrer, at kunderne altid er helt opdateret på IT-fronten og parat til at møde morgendagens udfordringer.

Vi arbejder sammen med en lang række IT-leverandører og er blandt andet certificeret partner hos flere af de mest betydningsfulde leverandører i verden. Det gør os i stand til at levere stabile IT-løsninger, som virker, hvilket er altafgørende for, at kundernes hverdag forløber problemfrit.

Samtidig er Infolink Internet Service Provider (ISP) og kan dermed sikre, at kundernes løsning ikke bare virker internt, men at den også har adgang til og spiller sammen med resten af verden.

Infolink anser det som sin vigtigste opgave at levere IT, der altid er operationelt og klar til brug. Eksistensberettigelsen hviler på netop det forhold. Det betyder, at Infolinks kunder bruger tid på at arbejde med deres IT-udstyr, men ikke på at få det til at virke eller holde det opdateret og sikkert. Det er relevant brug af IT.

For at gøre denne enkle tilgang til anvendelse af IT tilgængelig og overskuelig har vi valgt at gøre det til vores mission at levere drift af IT-udstyr og -services til faste priser. Dermed får kunderne en specificeret og garanteret ydelse – til en udgift de kan budgettere med. Det er enkelt.

Vores vision er, at IT-brugere aldrig skal anvende tid på at få IT til at virke. De er, med al respekt, ikke de bedste til den opgave – og det er ikke derfor, de har anskaffet udstyret. De vil anvende det. Når vi anskaffer en bil, så er det jo – for de fleste af os – også for at køre i den, ikke for at skrue på den. Filosofien er ligefrem.

Hvis vi kan bestemme, så bliver denne tilgang til standard for professionelle leverancer af IT.

Infolink blev grundlagt i 1989 af Lars Bjerregaard. Dermed er Infolink en af Danmarks ældste IT-virksomheder.

I 1992 trådte sønnen Martin Bjerregaard ind i virksomheden. Far og søn leder i dag virksomheden sammen som partnere, hver med fokus inden for sine specialer, og sikrer at Infolink er blandt de bedste IT-virksomheder i landet.

Fra starten var fokus på at tage et fuldt ansvar for kundernes IT-løsninger. På ikke ’at sende aben videre’, men på at løse problemerne og etablere driftssikre løsninger. Nogle af de første der så værdi i netop dette, var reklamebranchen. Her blev der stillet ekstra krav når man, med meget mindre computerkraft end i dag, skulle løse grafiske opgaver. Senere meldte andre brancher sig blandt kunderne, herunder finanssektoren, der er en af de brancher, hvor nedetid er fjende nummer et.

I dag betjener Infolink en lang række brancher med standardiserede IT-løsninger bakket op af IT-specialister. Fælles for kunderne er, at de lægger vægt på enkle og driftssikre løsninger.

Fast pris

Vælg computere, udstyr og services efter behov til en fast månedspris.

Hele pakken

Inkluder hele virksomhedes IT-setup inklusiv support og internet.

Effektiv drift

Få fjernstyret drift der sikrer maksimal oppetid og driftssikkerhed.

IT support

Vælg den supportløsning der passer dig: Basis, Standard eller Office.

Inkluder computer

Vælg standard- eller VIP-computer sammen med IT-support.

Inkluder udstyr

Vælg det ekstra udstyr du ønsker sammen med computeren.

Hjælpen er tæt på

Få adgang til både brugerhotline og onsite computersupport.

Professionel opdatering

Din computer holdes opdateret af specialister.

Professionel beskyttelse

Din computer beskyttes imod virus, hackere og ransomware.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan gøre din hverdag med IT enklere.

KONTAKT OS

Infolink partnerne

Infolink er en privatejet virksomhed, der er drevet og ledet af to partnere.
Vi er bakket op af et stærkt medarbejderhold, partnere, bestyrelse og velforankrede alliancer.

MARTIN BJERREGAARD

Partner

martin@infolink.dk
+45 4032 9241

LARS BJERREGAARD

Partner

lars@infolink.dk
+45 4020 9398