Virksomhedstilpassede IT-løsninger

Moderne IT løsninger i dag er mere agile end nogensinde. Alligevel møder nogle virksomheder udfordringer, der ikke kan overvindes med standardløsninger. Når det er muligt, vælger vi en standardløsning, fordi det oftest er hurtigst, billigst og mest effektivt. Men når der skal skabes nye løsninger, så stiller vi også op.

Vi har i tre årtier udviklet, installeret og konfigureret specialudviklede IT-løsninger. Det gør vi fortsat gerne, hvis din virksomhed har brug for det.

Løsningen skabes typisk i tre faser. Den designes og prissættes. Den skabes og sættes i drift. Den overgives til Infolink IT Services, hvor den drives og supporteres.

Design

I designfasen afdækkes de behov, der driver IT-projektet. Der tages stilling til forretningskrav, funktionalitetskrav og der udarbejdes en teknisk specifikation.

Når løsningen er beskrevet, gennemgås den og justeres eventuelt i henhold til dine krav, økonomi og projektets rentabilitet.

Herefter er løsningen klar til at blive realiseret.

Integration

Der er naturligvis forskel på et lille IT-projekt og på større komplicerede løsninger. Fælles for alle IT-løsninger er dog, at de kræver samspil imellem hardware og software, samt at de i sidste ende skal betjene virksomheder og mennesker.

For at sikre netop det samspil og en sammenhængende løsning, tilbyder Infolink at være totalleverandør på IT-integrationen inklusiv udvikling, installation, konfiguration og projektledelse.

Operations

Når en ny IT-løsning er sat i drift, testet og driftsstabiliseret, så skal den holdes ajour og supporteres for at bevare sin værdi.

Afhængig af løsningen kan driften være en helt banal opgave, men det gør den typisk ikke mindre vigtig.

Driften af løsningen overgives til Infolink IT Services, der kan levere fulde sikkerhedsløsninger, opdateringer og support til faste månedspriser.

Vil du høre mere om IT Solutions?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en speciel IT-udfordring eller ønsker
rådgivning om muligheder, løsninger og priser.

KONTAKT OS

IT Services

Når du skal have en supporteret løsning og drift af
dit IT-setup og til en fast månedspris, så er IT Services det rigtige valg.

Læs mere

IT Team

Det er et erfarent hold, der står bag de IT-løsninger,
du kan vælge hos Infolink. De er klar til at hjælpe dig i stort og småt.

Læs mere