Som en af Danmarks ældste IT-virksomheder, med mere end tre årtiers erfaring i branchen, ved vi at denne sektor og markedet for IT-ydelser hele tiden udvikler sig. Her taler vi selvfølgelig om selve teknologien; alle ved at der hele tiden kommer nye maskiner og programmer – men det handler lige så meget om de nye måder, IT indgår i hverdag og forretning på.

 

Et marked i forandring

Helt fra begyndelsen har det været Infolinks mål at levere effektiv IT til erhvervslivet. For at leve op til sådan en målsætning skal vi hele tiden følge med i udviklingen på begge disse fronter. Det drejer sig ikke bare om at kende til de nyeste teknologier, men også om at kunne parre dem sammen med de behov, vores kunder har i deres virksomhed.
Det er en krævende opgave, men det er jo dét vi brænder for!

 

Klar til udvikling

At operere i et marked, der altid er i rivende bevægelse, stiller store krav til vores egen, interne udvikling. Vi har i en periode arbejdet med at optimere vores egen hverdag, stillet skarpt på de interne procedurer, der skal være på plads for at levere effektiv IT til vores kunder, og udviklet og klargjort nye services til markedet.

I forlængelse af denne proces, og for at styrke de grundlæggende strategiske forretningsværdier og sætte fart i den kommercielle acceleration, er der foretaget en udskiftning i Infolinks ledelse. Med indgangen til andet kvartal 2020 er Bjerregaard-familien atter trådt op på scenen og overtaget den daglige ledelse. Martin Bjerregaard har sat sig i direktør-stolen, og vi har taget afsked med Dan Taxbøl. Martin bakkes op i det daglige af Lars Bjerregaard, som støtter i ledelsen og samler de administrative tråde.

 

Ydelser og partnerskaber

Som led i processen har vi sat skærpet fokus på samarbejder og partnerskaber. Dette omfatter vores medlemskab af CoworkIt, et forpligtende, landsdækkende netværk af IT-virksomheder, skabt for at sikre bedre leverancer af IT-løsninger og services, uanset hvor i landet man befinder sig. Det omfatter også de samarbejder, der i øvrigt klæder os på til at møde markedets behov.

At have gode relationer og veldefinerede samarbejder med andre professionelle aktører har selvfølgelig også stor betydning i forhold til de ydelser, vi sammensætter og udbyder til vores kunder.

Som sagt har vi som mål at levere effektive, professionelle IT-løsninger – hos Infolink er vi i løbende udvikling for at sikre, at du altid kan regne med, at det er dét du får hos os!