IT er en del af den arbejdsmæssige hverdag for stadig flere mennesker. Selv når de daglige opgaver ikke i sig selv har noget med computere eller teknologi at gøre, så er arbejdsredskabet ofte en computer, en smartphone og måske en tablet. De digitale maskiner er værkøjer, og de skal virke – men måden man vedligeholder dem på udvikler sig hele tiden.

IT-manden er fortid

Siden starten af “den digitale tidsalder” har det været normalt, at man måtte have en IT-mand for at holde computer-baserede arbejdspladser i drift. Selv i mindre virksomheder har man hidtil måttet hyre en ekspert – ofte på fuld tid – til opgaven. I sagens natur var det også alment accepteret, at den fulde magt lå hos IT-manden: Det var ham der besluttede hvilke maskiner, programmer, telefoner m.m. firmaet købte.

Denne verden er “long gone”. I dag vælger vi selv vores telefoner, computere og tablets – og også på lidt højere teknisk plan ønsker de fleste virksomheder fleksibilitet og valgfrihed omkring servere, cloud-tjenester, teknik og så videre. Selvfølgelig med en – ikke urimelig – forventning om at alting stadig virker på alle disse enheder. Alt det er nærmest umuligt for én “in-house” IT-mand at dække.

I dag kræver opgaven en anden profil.

En teknisk multikunstner

Den profil der kan løse opgaven er i ikke længere én person. Der er brug for et sæt kompetencer, som er nærmest umuligt for et enkelt menneske at besidde. Løsningen på de nye udfordringer er at outsource sin IT-opgave til nogen der kan sætte alle disse kompetencer i spil, og som kan vælge den rigtige kompetence første gang, så omkostningerne ikke stikker af.

Infolink er ikke så meget “din IT-mand” – vi er snarere “dine IT-mænd”. Vi er et team der kan pulje kompetencerne sammen, så det altid er den mest egnede person der løser en given del af din opgave, uden du som kunde nogensinde behøver tænke over det. Nogle gange betyder det at lade dem arbejde i baggrunden og udarbejde procedurer og vejledninger. Andre gange er det at kunne ringe til den rigtige person og få direkte support trin for trin, til problemet er løst.

Hos Infolink gør vi alt for at være ”jeres It-mænd”. Vi har et setup som gør at vi kan tage ansvar for at din IT giver den bedst mulige produktivitet. Selvfølgelig kan det også gøres i samarbejde med jeres nuværende IT-mand – vi samarbejder gerne. Det vigtige er at I får løst jeres opgave til den rigtige pris.

På den måde kan vi yde den IT-support der holder din forretning i gang for priser, der starter fra 7 kr. om dagen pr. arbejdsplads. Kontakt os for at høre mere om Infolink Services.