EN ERFAREN SPILLER

I november 2016 tiltrådte Dan Taxbøl hos Infolink. For Lars Bjerregaard og Martin Bjerregaard var det en gevinst at få en sådan kapacitet på holdet. CV’et vidnede nemlig om mere end 10 års erfaring i kommercielt fokuseret forretningsudvikling indenfor IT- og teknologibaserede virksomheder – såvel i Danmark som internationalt.

Dan bragte erfaring fra en lang karriere i teleselskabet Orange, hvor han sluttede i stillingen som Country Manager. Herunder med praktisk erfaring i forhold til at opbygge en portefølje af værdiskabende serviceydelser og med at lede et team, der kan servicere organisationer fra medarbejder til topledelse. Mindst lige så vigtig var dog erfaringen med mennesker, som er afgørende for Infolink i det daglige møde med kunderne. Også her kunne Dan præstere en stor erfaring, som blandt andet var høstet gennem sammenlagt fem år hos Center for Socialt Ansvar og hos Natteravnene, hvor Dan stod i spidsen for sekretariatsfunktionen.

ET PARTNERSKAB FOR KUNDERNE

Valget vist sig da også hurtigt at bære frugt. Allerede i foråret 2017 besluttede de to gange Bjerregaard derfor at takke ja til, at Dan indtrådte som partner og medejer i Infolink. I dag udgør de tre således ejerkredsen, og de deler en vision om at gøre IT enkelt for brugerne.

Om opgaven og partnerskabet i Infolink udtaler Dan Taxbøl: ”Jeg har længe drømt om et loyalt partnerskab og om for alvor at få foden under eget bord. Hos Infolink er der et fantastisk afsæt og en enormt stor viden at bygge på. Der er stor ansvarsfølelse og stærke ydelser. I vores samarbejde er jeg overbevist om at eksisterende kunder – og mange flere nye kunder – skal have glæde af, hvor elegant vi kan løse IT for dem”.

Du kan læse mere om Infolink og ejerne under Virksomheden.